Monday, 16 May 2011

semak-semak sekejap

haaa seperti biase aq akan menyemak setiap mase kat blog ko ni sayang..
ermmm kesian ko kan sayang, aku mintak maaf sayang, tak sengaje lorh!!!
sayang, aq janji lah tak kan cakap macam tu lagi kat ko, aq dah menyesal lah sayang..
aq pon same tak sanggup berpisah dengan kau..aq sayang ko sayang, ermmm aq tau ko mmg dah paham dengan perangai aq sebab tu aq buat perangai..sory sayang..hehehehehe, sayang jgan la touching cngt erkh..aq ader kau sorang jelarh sayang..ermmm, sory yer sayang..aq menyesal lah wat mcm tu lat kau, aq talak sanggup lagi laaa!!!! sengal laaa aq ni..

sayang kenapa?

kenapa lah dia sangup buat macam ni kat aku? padahal dia tahu yang aku sayang sangat kat dia..tapi kenapa dia sanggup buat aku macam ni? plezz tell me why??
 sayang, pliss la jangan buat mcam ni lagi ok..walau macam maner besar salah sayang lakukan pada bie, bie tetap maafkan sayang but the most importang pliss jangan mainkan perasaan bie ok, tp bie tau sayang tak kan buat macam tu kan? sayang, nape buat mcm ni ekh??? sayang ni terlalu emosional sangat la kan? tapi jangan risau bie dah faham da dengan perangai sayang yang satu nieh.. tapi bie tak kesah la sayang.sayang ingat k, bie memang sayang sangat kat sayang, bie tak sanggup nak berpisah dengan buchuk bie nieh laaa!!! sayang sanggup ke tinggal kan bibie ni? tak kan???hmmmm, sayang promise k jangan buat lagi perangai macam ni..tolong sangat-sangat yeee..kalau sayang buat lagi, bie...............bantai sayang,,

CERITERA CINTA

LOVE IS LOVE


Surp-sarp2, da nak hampir 2 years da aq ngan gomok, mcm tak percaya jer..gase mcm bru je cmlam bercnta..hahahaha, ermmm hampir two years ni laaa kiteorg knal each other. Sometime dew gak part yg aq taleh mcuk ngn dia ni, tp lame-kelamaan part2 yang aq taleh masuk tu dah menjadi kebiasaan pada aq..same laaa mcm die, dew gak perkara yang dia tak boleh terima pada aq ni..tapi disebabkan da menjadi kebiasaan, so dah tak kisah laaa..terima jela kan..haaaa, bunyi mcm pasrah?? maner ada laaa, aq tak pernah pasrah pon..hnye berserah je..huhuhuhuhuhu,,
hmmm, tapi kita pernah tak tau mcm mane kita nak kekalkan perhubungan kita tu? tapi aq tau laaa..small matter je tu semua..haa, bukan susah sngt pon untuk kite nak paham someone ni..sonang yo. ikot yolah ape yg dy mintak tu, tp kalo yg jenis materialistic tu say goodbye jela..mngambil kesempatan namo eah tu an?? hmm that mean jgan sekat setiap permintaan die laa, tp kalo dah melampau tu mang patut la an..nasib baik nija tak mcm tu.hahahaaaa..dgr je ckap aq!! tak pernah wat salah laaaa, haaa btol..mcm tu laa yg kite nak..

Wednesday, 11 May 2011

things i love

harta kebanggaanku
Ni baby aq yang no 2 after nija, haaa kalo korang sume nak tau la an actually nija mang jeles gle ngn baby aq ni tau..padahal kereta je kot, tp tak tau knape jeles sngt..hmmm jeles ta bpe na jeles sngt la kan? biase2 jelaa..hahahahaaaa..
biase laaa itu je harta yg aq ader, so aq hrgai seadanyaaa walaupon ta sebapa bg korang, tp bermakna bg aq, korang kne pham k.
 haaaaaaa cantik??? aq pnah bwak g auto show ni kalo korang nak tau, bukan sebarang kereta tau..huhuhuhu dlm mimpi la yerk? kereta aq ni  ta santik mcm kereta ko..tp taper tgu ade hasil je ckit ary anty, sepot car aq beli, korang relax je k..


wahhh sungguh bergaya aq mempromote keta aq ni an? sbnrnye aq bkn na promote pon, pekejadah nye tu semua.. tp sesaje jer bergambo ngn BABY aq nieh haaa..anty kochik plak haty, haa ko ingt dy tdk mmpunyai prasaan ker?? haaa lbh pade perasaan tau..sbb tu aq pilih dy, terbaik! korang je yg tak tau..