Wednesday, 11 May 2011

things i love

harta kebanggaanku
Ni baby aq yang no 2 after nija, haaa kalo korang sume nak tau la an actually nija mang jeles gle ngn baby aq ni tau..padahal kereta je kot, tp tak tau knape jeles sngt..hmmm jeles ta bpe na jeles sngt la kan? biase2 jelaa..hahahahaaaa..
biase laaa itu je harta yg aq ader, so aq hrgai seadanyaaa walaupon ta sebapa bg korang, tp bermakna bg aq, korang kne pham k.
 haaaaaaa cantik??? aq pnah bwak g auto show ni kalo korang nak tau, bukan sebarang kereta tau..huhuhuhu dlm mimpi la yerk? kereta aq ni  ta santik mcm kereta ko..tp taper tgu ade hasil je ckit ary anty, sepot car aq beli, korang relax je k..


wahhh sungguh bergaya aq mempromote keta aq ni an? sbnrnye aq bkn na promote pon, pekejadah nye tu semua.. tp sesaje jer bergambo ngn BABY aq nieh haaa..anty kochik plak haty, haa ko ingt dy tdk mmpunyai prasaan ker?? haaa lbh pade perasaan tau..sbb tu aq pilih dy, terbaik! korang je yg tak tau..

No comments:

Post a Comment