Monday, 16 May 2011

CERITERA CINTA

LOVE IS LOVE


Surp-sarp2, da nak hampir 2 years da aq ngan gomok, mcm tak percaya jer..gase mcm bru je cmlam bercnta..hahahaha, ermmm hampir two years ni laaa kiteorg knal each other. Sometime dew gak part yg aq taleh mcuk ngn dia ni, tp lame-kelamaan part2 yang aq taleh masuk tu dah menjadi kebiasaan pada aq..same laaa mcm die, dew gak perkara yang dia tak boleh terima pada aq ni..tapi disebabkan da menjadi kebiasaan, so dah tak kisah laaa..terima jela kan..haaaa, bunyi mcm pasrah?? maner ada laaa, aq tak pernah pasrah pon..hnye berserah je..huhuhuhuhuhu,,
hmmm, tapi kita pernah tak tau mcm mane kita nak kekalkan perhubungan kita tu? tapi aq tau laaa..small matter je tu semua..haa, bukan susah sngt pon untuk kite nak paham someone ni..sonang yo. ikot yolah ape yg dy mintak tu, tp kalo yg jenis materialistic tu say goodbye jela..mngambil kesempatan namo eah tu an?? hmm that mean jgan sekat setiap permintaan die laa, tp kalo dah melampau tu mang patut la an..nasib baik nija tak mcm tu.hahahaaaa..dgr je ckap aq!! tak pernah wat salah laaaa, haaa btol..mcm tu laa yg kite nak..

No comments:

Post a Comment