Monday, 16 May 2011

sayang kenapa?

kenapa lah dia sangup buat macam ni kat aku? padahal dia tahu yang aku sayang sangat kat dia..tapi kenapa dia sanggup buat aku macam ni? plezz tell me why??
 sayang, pliss la jangan buat mcam ni lagi ok..walau macam maner besar salah sayang lakukan pada bie, bie tetap maafkan sayang but the most importang pliss jangan mainkan perasaan bie ok, tp bie tau sayang tak kan buat macam tu kan? sayang, nape buat mcm ni ekh??? sayang ni terlalu emosional sangat la kan? tapi jangan risau bie dah faham da dengan perangai sayang yang satu nieh.. tapi bie tak kesah la sayang.sayang ingat k, bie memang sayang sangat kat sayang, bie tak sanggup nak berpisah dengan buchuk bie nieh laaa!!! sayang sanggup ke tinggal kan bibie ni? tak kan???hmmmm, sayang promise k jangan buat lagi perangai macam ni..tolong sangat-sangat yeee..kalau sayang buat lagi, bie...............bantai sayang,,

No comments:

Post a Comment